Flavor FestivalMedewerkers

Een week lang gezellig met vrienden een festival bouwen? Het Flavor Festival wordt gebouwd en gedraaid door vrijwilligers. Als medewerker koop je ook een kaartje, maar mag je langer kamperen, krijg je gratis eten en drinken tijdens werkdagen en het festival, parkeer je je auto gratis, betaal je geen caravangeld en heb je de grootste lol van je leven!

  • We vragen je je voorkeur op te geven, op basis hiervan proberen we je een geschikte plaats te geven.
  • Voor het inschrijven voor een team is het kopen van een (weekend)ticket nodig. Zonder ticket wordt je opgave niet behandeld.
  • Inschrijving beschikbaar zolang het formulier hieronder beschikbaar is. Het kan zijn dat tussentijds dit formulier niet beschikbaar is vanwege verwerking van de inschrijvingen.
  • Opgave betekent niet automatische deelname.
  • Enige wijzigingen in de taken van de teams is natuurlijk altijd mogelijk.
  • Medewerkers krijgen gratis catering.
  • Medewerkers parkeren gratis.
  • Medewerkers hoeven geen extra kampeergelden te betalen voor de caravan.

Clean
De ploeg die zich tijdens het festival bezig zal houden met het inzamelen van ons afval heet “Clean“. Deze groep mensen is twee keer per dag in de ochtend en vroege avond een aantal uren bezig om de containers op het festival-  en kampeerterrein te legen.
Leeftijd: 16 jaar of ouder
Horeca Site-Crew
Voor de omvangrijke taak van “Horeca SiteCrew”  zijn wij op zoek naar medewerkers die zich willen richten op de verzorging van “de medewerkers”. Als jij het geen probleem vind om tijdens de opbouw en afbraak aanwezig te zijn, en tijdens het festival in wissel diensten wil werken. Dan ben jij onze juiste persoon. We verwachten van je dat je ruim inzetbaar wil zijn op alle onderdelen die deze taak te bieden heeft.
Leeftijd: 16 jaar of ouder
Horeca Back Stage
Voor de taak van “Horeca Back Stage”  zijn wij op zoek naar medewerkers die zich willen richten op de verzorging van “de artiesten, sprekers en genodigden”. Tijdens het festival zul je in wissel diensten werken.
Leeftijd: 18 jaar of ouder
InfoStand
Het woord “Info Stand” zegt het al. In dit team ben jij het aanspreekpunt voor onze bezoekers. Bezoekers kunnen met vragen en dergelijke bij jou terecht. Jij bent het visitekaartje van dit festival
Leeftijd: 18 jaar of ouder
Kassa / Muntverkoop
De “Kassa / Muntverkoop” is een team dat de kaart en muntverkoop verzorgt. Dit team draait tijdens het festival wisseldiensten.
Leeftijd: 18 jaar of ouder
Gastheer / Gastvrouw
Voor de programma tenten zijn wij op zoek naar “gastheren en gastvrouwen” die de organisatorische aspecten  binnen de diverse programma tenten op zich willen nemen.
Leeftijd: 18 jaar of ouder
De Vormgevers
Het “Vormgevers” team is de meest creatieve groep van dit festival. Zij houden zich in de opbouw met name bezig met de aankleding van het festival.
Leeftijd:16 jaar of ouder
Het luisterend oor
Dit festival willen we graag laten kenmerken door de bezoeker te laten voelen wat God vanuit zijn liefde ons wil zeggen.  Waar we binnen dit festival de focus op willen leggen is luisteren. Luisteren houdt ook in dat je daadwerkelijk die ander een luisterend oor wil bieden. In een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje juist onze festivalganger  zijn verhaal te laten doen. Wie weet kom jij in contact met mensen die graag willen praten over hun probleem of die graag gebed willen. Ben jij dat luisterend oor, dan pas jij in dit team.
Leeftijd:18 jaar of ouder
4/24 Team
Het te vormen “4 / 24 team” houdt zich met name bezig met de veiligheid en orde op het festival. Deze groep werkt in vier groepen, waarbij 4 dagen lang een 24 uur dienst zal worden geleverd. Dat houdt in dat je een ochtend / middag – avond en een nachtdienst draait.  Tijdens de dienst houd je met name zicht op onrustige velden, drank en drug gebruik en overige zaken welke betrekking hebben op orde, toegang en nachtrust.
 Leeftijd:18 jaar of ouder
Site Crew
Als “Site Crew” medewerker mag je rustig stellen dat jij de meest breed inzetbare medewerker zal zijn die dit festival kent. Als jij bereid bent om er een mooie lange week van te maken, en het als een uitdaging ziet dat je nog niet weet wat je gaat doen. Dan ben je van harte welkom in dit team.
Leeftijd: 18 jaar of ouder
Festival Bouwer
De “Festival Bouwer” houdt zich met name bezig met alle op – en afbouw activiteiten voor het festival. Als bouwer ondersteun je de diverse professionele bouwgroepen. Denk aan het bouwen van tenten, podia en stellages. Uiteraard ben je voor deze omvangrijke klus ook breed inzetbaar.
Leeftijd: 18 jaar of ouder
Prik / Elektra
De “Prik / Elektra” houdt zich met name bezig met alle op – en afbouw activiteiten voor het festival. Als bouwer ondersteun je de diverse professionele bouwgroepen. Denk aan het bouwen van tenten, podia en stellages. Uiteraard ben je voor deze omvangrijke klus ook breed inzetbaar.
Leeftijd: 18 jaar of ouder

 

Social Media

FacebookTwitter